Bij Mennen draait het om fijnmetaal

Mennen Fijnmetaal Deurne B.V. is opgericht in 1986 en is langzamerhand gegroeid tot een personeelssterkte van 6 leden. Wij zijn in staat producten te vervaardigen met een hoogwaardig eindresultaat, zoals volg-snij-buigstempels, spuitgietmallen, modules en complete speciaal gestuurde machines (incl. montage).
Natuurlijk maken wij ook eenvoudige producten volgens tekening in zowel enkelstuks als series. Mennen Fijnmetaal denkt met u mee tijdens de ontwikkeling van uw producten. Voor uw productontwikkeling maken wij gebruik van ons CAD-CAM tekenprogramma Solid Works, Office Professional en MasterCam.

Kwaliteit en kwantiteit staan bij ons op de eerste plaats. In ons nieuwe pand van circa 1000 vierkante meter, inclusief geconditioneerde ruimtes met een compleet ingerichte meetkamer, zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product voor u te maken.

Uiteraard bent u van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

Alles kan
Gereedschappen, metalen onderdelen, stempels, machine-onderdelen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Mennen Fijnmetaal uit Deurne. Geen wonder, want we beschikken over een goed geoutilleerd bedrijf met alle moderne faciliteiten die u van een professional mag verwachten. De voordelen van samenwerking met onze vakmensen gaan echter verder dan onze machines en de producten die ermee gemaakt worden. Minstens zo belangrijk is de meerwaarde die wij kunnen bieden als het gaat om advisering en begeleiding.

Mennen doet meer
U merkt het van meet af aan als u zaken doet met Mennen: hier wordt meegedacht. De tekeningen kunt u per e-mail naar ons versturen. Onze mensen kijken er kritisch naar en geven u desgewenst een advies over de verdere uitvoering en denken mee over mogelijke alternatieven. Bovendien zetten zij hun vakmanschap, hun kennis en hun ervaring graag in om u op het hele traject technisch te begeleiden of om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw product.

U vraagt, wij draaien
Al onze producten maken we uiteraard custom made. U zegt
maar hoe u het wilt hebben. De zes enthousiaste vakmensen van Mennen vertalen uw specificaties naar een product dat aan al uw verwachtingen voldoet. Dat doen ze met plezier, want bij Mennen Fijnmetaal is het goed werken! Met ons machinepark zijn we tot alles in staat: van CNC-draaien en frezen tot snijden en zinkvonken. Voor die laatste techniek beschikken we over een speciale machine die in staat is unieke maten te produceren. Bij al onze activiteiten houden we de milieunormen scherp in de gaten. En natuurlijk staan wij garant voor kwaliteit.


Kennismaken